Workshop Dans met je innerlijke criticus

Wanneer: 29 februari

Tijd: 09:00 – 12:00 (inloop vanaf 08:45)
Kosten: €45,- incl. water en thee en iets te eten

Locatie: Flow plaza Zaanenstraat 18 Haarlem

Die stem in je hoofd, die zegt dat je het niet goed doet of dat het beter kan. Is de stem van je innerlijke criticus. Hij zit daar en heeft ontzettend veel macht over jou. Door zijn dominante aanwezigheid ervaar jij onzekerheid, twijfel je aan je zelf of durf je geen nieuwe stappen te zetten.

In deze workshop ga je naar deze stem luisteren. Wat zegt hij nou echt, waar is hij nou zo bang voor? Waarna je onderzoekt hoe hij effect heeft op de manier waarop jij in het leven beweegt. Hij krijgt meer en meer vorm en jij leert hem steeds beter kennen.

Nadat je hem hebt leren kennen nodig je hem uit om met je te dansen. Jullie gaan samen bewegen, voelen wat dat met jullie doet. Om vervolgens afspraken te maken hoe jij voortaan zijn boodschappen zal ontvangen. Zodat jij hem en jezelf gerust kan stellen.

Een zeer inzicht gevende workshop die je nooit meer op dezelfde manier naar je innerlijke criticus laat kijken.

Workshop Dansend ontluiken

Wanneer: 28 maart 2020
Tijd: 09:00 – 12:00 (inloop vanaf 08:45)
Kosten: €45.- incl. water, thee en iets te eten

Locatie: Flow plaza Zaanenstraat 18 Haarlem

Ontluiken is een heel natuurlijk proces. Er ligt iets in het donker te wachten tot er licht op schijnt om vervolgense te groeien en te bloeien. We zien dit in de natuur niet anders. 

In de winter en begin lente ligt er een zaadje onder de grond te wachten tot de zon het gaat verwarmen. Het onder de grond kan gaan groeien om vervolgens door de aarde te breken en verder kan groeien en op zijn eigen tijd kan bloeien. Die eerste doorbraak van zo een zaadje heet ontluiken. Ook wel te vergelijken met de term ontwaken. 

Wij mensen zijn onderdeel van de natuur en bewegen onbewust mee met het ritme van de natuur. Dus ook bij ons ligt er in deze tijd iets te wachten om verwarmd en gevoed te worden. Zodat het uiteindelijk kan gaan groeien en bloeien. 

In deze workshop ga je onderzoeken wat er bij jou nu mag gaan ontluiken. Wat wil gezien worden, wat verdient de eerste beweging. 


Beweeg je verder Danscoaching

Mariëlle Peerenboom
Haarlem

info@beweegjeverder.com
06 20767380

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden