Workshop Hoe leef ik in vertrouwen

Wanneer: 21 december 2019
Tijd: 09:00 – 12:00 (inloop vanaf 08:45)
Kosten: €45.- incl. water, thee en iets te eten

Locatie: Flow plaza Zaanenstraat 18 Haarlem

Je stevig en rustig voelen. Weten dat het goed zit, niet bang zijn, angsten aankijken en er letterlijk doorheen bewegen. Dat is leven in vertrouwen. 

Angst, de tegenpool van vertrouwen, heeft zijn functie bij dreigend gevaar. Als angst dagelijks aanwezig is kan het je behoorlijk lamslaan. Je vindt het moeilijk om keuzes te maken, kiest voor de bekende weg en ontspannen wil niet lukken. 

Tijdens deze workshop onderzoek je welke angst de baas over jou is. Wat deze angst met je doet en hoe deze zich in jouw bewegingen uit. Daarna onderzoek je hoe je door de angst heen beweegt en wat je nodig hebt om in vertrouwen te zijn.

Het is de eerste stap om de cirkel van angst te doorbreken en meer vanuit vertrouwen te leven. 

Workshop Dans met je innerlijke criticus

Wanneer: 29 februari

Tijd: 09:00 – 12:00 (inloop vanaf 08:45)
Kosten: €45,- incl. water en thee en iets te eten

Locatie: Flow plaza Zaanenstraat 18 Haarlem

Die stem in je hoofd, die zegt dat je het niet goed doet of dat het beter kan. Is de stem van je innerlijke criticus. Hij zit daar en heeft ontzettend veel macht over jou. Door zijn dominante aanwezigheid ervaar jij onzekerheid, twijfel je aan je zelf of durf je geen nieuwe stappen te zetten.

In deze workshop ga je naar deze stem luisteren. Wat zegt hij nou echt, waar is hij nou zo bang voor? Waarna je onderzoekt hoe hij effect heeft op de manier waarop jij in het leven beweegt. Hij krijgt meer en meer vorm en jij leert hem steeds beter kennen.

Nadat je hem hebt leren kennen nodig je hem uit om met je te dansen. Jullie gaan samen bewegen, voelen wat dat met jullie doet. Om vervolgens afspraken te maken hoe jij voortaan zijn boodschappen zal ontvangen. Zodat jij hem en jezelf gerust kan stellen.

Een zeer inzicht gevende workshop die je nooit meer op dezelfde manier naar je innerlijke criticus laat kijken.


Beweeg je verder Danscoaching

Mariëlle Peerenboom
Haarlem

info@beweegjeverder.com
06 20767380

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden