Wat is danscoaching

Danscoaching is een holistische vorm van coachen waarbij je doormiddel van vrije dans op onderzoek uitgaat, je komt letterlijk in beweging. Het zijn geen moeilijke pasjes maar puur dat wat jouw lichaam je ingeeft. Danscoaching is zowel individueel als in een groep mogelijk. Bij individuele danscoaching ga je aan het werk met dat wat jij in beweging wilt zetten. Zo helpt het bij het beter leren herkennen van jouw grenzen, meer zelfvertrouwen of beter naar jouw lichaam luisteren.

Waarom danscoaching

Als je danst kom je in verbinding met jouw lijf en alles wat daarbinnen leeft. Daarmee is jouw lichaam aan het woord en zullen zaken veel duidelijker worden. Door op jouw eigen manier te dansen zal dat wat jij in je hebt volledig kunnen stromen en leer je dit ten volste naar buiten te brengen. Op die manier leer je vertrouwen op jouw lijf en meer vanuit jouw gevoel te gaan leven.

Voor wie is danscoaching

Danscoaching in uitermate geschikt voor iedereen boven de 18jaar die meer vanuit het gevoel en verbinding met het lichaam wilt leven. Voor wie graag eens op een andere manier op onderzoek uit gaat of behoefte heeft aan meer verdieping. Danservaring is niet nodig. Zoals eerder beschreven is danscoaching zowel individueel mogelijk als in groepsverband. Zo kan je met jouw team een danscoachworkshop aanvragen met een door jullie zelf ingebracht thema of kan je deelnemen aan een van de open inschrijf workshops.

 

Waar is de danscoaching

Op een door mij gehuurde ruimte in Haarlem of elders in overleg. Er is veel mogelijk.

‘Durf te luisteren’


Beweeg je verder Danscoaching

Mariëlle Peerenboom
Haarlem

info@beweegjeverder.com
06 20767380

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden