Beter naar je lijf luisteren, meer leven vanuit je gevoel, stress sneller kunnen herkennen en hanteren, meer zelfvertrouwen, durfen gaan staan voor wat jij belangrijk vindt of meer plek in durven nemen. Het zijn zo maar wat thema’s waar danscoaching zich uitstekend voor leent. 

We bedenken heel vaak wat we nodig hebben om te veranderen of hoe we zaken anders aan willen pakken, maar dit lijkt meestal niet genoeg om het ook daadwerkelijk te gaan doen. Dit komt omdat we met ons lijf niet hebt onderzocht waar de verandering of eventuele blokkade zit. Door in beweging te komen krijg je hier inzichten in en ontdek je wat er nodig is. Je hebt het dan namelijk ervaren en gevoeld. 

Individuele coaching helpt je om toe te werken naar dat wat jij wilt bereiken. 

Individuele sessie

Duur: 1,5 uur
Prijs: € 97,-

Datum, tijd & plek: In overleg

Een individuele danscoachsessie duurt 1,5 uur en de inhoud daarvan bepaal jij. Wat speelt er op dit moment of wat wil je verhelderen? Dit is een mooie manier om kennis te maken met danscoaching of een mooie aanvulling op een workshop die je gevolgd hebt. 

Coachingstraject

Duur: 5 x 1,5 uur
Prijs: € 450,-

Data, tijd & plek: In overleg

Wil je voor langere tijd en op meerdere levensgebieden aan je zelf werken dan bied ik ook een coachingstraject aan van 5 sessies.

Aan het begin stel je meerdere doelen op en tijdens elke sessie bepaal je waar je hem voor inzet. 

 


Beweeg je verder Danscoaching

Mariëlle Peerenboom
Haarlem

info@beweegjeverder.com
06 20767380

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden