Niet lekker in je vel op werk, te vaak over jouw grenzen heen laten gaan, niet tot keuzes kunnen komen, overheersend gevoel van onzekerheid, steeds zo een uitgeblust gevoel. Het zijn allemaal zaken die je tegen kunt komen en die jou tegen houden om volledig te zijn wie je bent.

Door in beweging te komen geef je jouw lichaam en hersenen het signaal dat het tijd is voor verandering, dat je het anders wilt gaat doen.

Wat die beweging is dat bepaal jij, het kan een wandeling in het bos zijn, een goed gesprek bij een kop thee of je komt letterlijk in beweging en onderzoekt via dans dat wat je dwarszit. Ik ben er om je te helpen bij die beweging, je te leren hoe je met het leven mee kunt bewegen en weer vanuit jouw kracht de wereld tegemoet kan treden.

Individuele coaching

Duur: 1,5 uur
Prijs: € 97,-

Datum, tijd & plek: In overleg

Een coachingsgesprek, een danscoachsessie of een wandeling in het bos het zijn allemaal opties om weer even scherp te krijgen waar het ook alweer allemaal over gaat. Om helder te krijgen wat jou op dit moment verder kan helpen of een mooie manier om kennis met mij te maken.  

Individueel coachingstraject

Duur: 5 x 1,5 uur
Prijs: € 450,-

Data, tijd & plek: In overleg

Je kunt bij mij ook terecht voor een individueel coachings traject. Ik kan je begeleiden bij processen waar je tijdens jouw werk of in jouw privé situatie tegen aanloopt.

Een traject bestaat uit 5 sessies welke geheel naar wens zijn in te vullen. Samen kijken we wat het beste bij de beweging die jij wilt maken aansluit.

 


Beweeg je verder Danscoaching

Mariëlle Peerenboom
Haarlem

info@beweegjeverder.com
06 20767380

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden