Beweeg je samen

AL SPELEND IN VERBINDING

Wanneer: 24 juli of 23 augustus
Tijd: 10:00 – 11:45
Kosten: €29,99 voor 1 ouder en 1 kind (5-10jaar)

Een extra kind kost €12,50
Een extra volwassenen kost €17,50

Koffie, thee en limonade zijn inbegrepen
Locatie: Landgoed de Olmenhorst, Lisserweg 481 Lisserbroek

Rennen en vliegen jullie als gezin alle kanten op? Hebben jullie gesteggel over wat er wel en niet mag. Lukt het niet meer om je grenzen aan te geven en hoor je je kinderen niet meer zo goed? Voel je aan alles dat jij, maar ook je kinderen op zijn?

Dan hebben wij een vakantieboost van 1,5 uur voor jullie. Geen lange autorit, koffers inpakken of lang wachten op een vliegveld. Gewoon bij jou in de buurt, in de buitenlucht. Maar wel met hetzelfde effect als vakantie. Namelijk rust, ontspanning en plezier. Weer met elkaar in verbinding, de goede kanten van elkaar zien en deze kunnen benoemen.

Een ochtend waarin je door middel van dans en beweging, gebouwd op de theorie van de rots en watertraining als gezin gaat onderzoeken.

Samen onderzoek je:

Waar liggen mijn en de ander zijn grenzen
Hoe communiceren we zowel verbaal als non-verbaal
Wanneer staan wij samen krachtig
Hoe kunnen we elkaar vertrouwen
Wanneer zijn we ontspannen

Voor deze training bundel ik mijn krachten en kennis samen met die van Lieke Sleper van L-plus. 

Wij vinden dat gezinnen meer van en met elkaar mogen leren. En daarbij geloven wij in de kracht van spelend en lichaamsgericht onderzoeken. Beiden zijn we ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan meer verbinding en plezier binnen het gezin.

Door de persoonlijke aandacht van Lieke en het geduld en de openheid van Marielle zullen zowel, de kinderen als de ouders zich gezien voelen en veiligheid ervaren om zich te laten zien.

De training is voor ouders met kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Maar opa’s oma’s ooms en tantes zijn ook welkom

Workshop Hoe leef ik in vertrouwen

Wanneer: 31 augustus 2019
Tijd: 09:00 – 12:00 (inloop vanaf 08:45)
Kosten: €37,50 incl. water en thee

Locatie: Flow plaza Zaanenstraat 18 Haarlem

Hoe zou het eruit zien als jij meer vanuit vertrouwen zou leven?Vertrouwen in je zelf en op je lichaam?

Zou je dan andere keuzes maken?

Vaak leven we vanuit angst. We zien veel beren op de weg en kunnen met ons hoofd heel goed bedenken waarom we dingen vooral niet zouden moeten doen. Of waarom zaken zouden mislukken. Maar toch geeft ons lichaam vaak signalen af om ons te laten weten dat het anders mag of wat goed voor ons is. Helaas luisteren we daar niet altijd naar, simpelweg omdat we niet altijd weten hoe of omdat we bang zijn voor de uitkomst.

Tijdens deze danscoachworkshop ga je leren hoe. Je leert namelijk wat jou tegen houdt om in vertrouwen te zijn. Maar des te meer leer je nog waar in jou dat vertrouwen zit. Hoe je lichaam je hierbij kan helpen en wat jij nodig hebt om in dit vertrouwen te blijven.

Workshop Hoe laat ik los

Wanneer: 26 oktober

Tijd: 09:00 – 12:00 (inloop vanaf 08:45)
Kosten: €45,- incl. water en thee

Locatie: Flow plaza Zaanenstraat 18 Haarlem

Blijven piekeren over hoe je iets aan moet pakken. Negatieve gedachtes met een somber gevoel tot gevolg. Snel uit balans op het moment dat zaken anders lopen dan gepland. Of sterke behoefte aan structuur en duidelijkheid. Het zijn tekenen dat je het moeilijk vindt om los te laten.

Als je het moeilijk vindt om los te laten kan je lichamelijke klachten ervaren. Of heb je het gevoel dat je stagneert op verschillende vlakken van je leven.

De herfst is het ultieme seizoen om los te laten. Ook de natuur laat los wat niet meer dient. Wij mensen zijn onderdeel van die natuur en hebben ook behoefte om los te laten. In deze workshop onderzoek je wat en hoe jij los kan laten. Hoe kan je weer meer ruimte voor je zelf creëren? Je lichter voelen en meer vertrouwen op wat er komt?

Nu al nieuwsgierig wat los laten kan opleveren luister dan mijn podcast over loslaten hier.

Workshop Dans met je innerlijke criticus

Wanneer: 23 november

Tijd: 09:00 – 12:00 (inloop vanaf 08:45)
Kosten: €45,- incl. water en thee

Locatie: Flow plaza Zaanenstraat 18 Haarlem

 

Die stem in je hoofd, die zegt dat je het niet goed doet of dat het beter kan. Is de stem van je innerlijke criticus. Hij zit daar en heeft ontzettend veel macht over jou. Door zijn dominante aanwezigheid ervaar jij onzekerheid, twijfel je aan je zelf of durf je geen nieuwe stappen te zetten.

In deze workshop ga je naar deze stem luisteren. Wat zegt hij nou echt, waar is hij nou zo bang voor? Waarna je onderzoekt hoe hij effect heeft op de manier waarop jij in het leven beweegt. Hij krijgt meer en meer vorm en jij leert hem steeds beter kennen.

Nadat je hem hebt leren kennen nodig je hem uit om met je te dansen. Jullie gaan samen bewegen, voelen wat dat met jullie doet. Om vervolgens afspraken te maken hoe jij voortaan zijn boodschappen zal ontvangen. Zodat jij hem en jezelf gerust kan stellen.

Een zeer inzicht gevende workshop die je nooit meer op dezelfde manier naar je innerlijke criticus laat kijken.


Beweeg je verder Danscoaching

Mariëlle Peerenboom
Haarlem

info@beweegjeverder.com
06 20767380

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden