Workshops

Data: Houd voor de eerst volgende data de website en/of facebook in de gaten

Duur: 3 uur

Locatie: Flow plaza of De garage

Kosten: €37,50 per workshop

Aantal deelnemers: Maximaal 8

Meerdere keren per jaar bied ik danscoach workshops in Haarlem aan. Zo zijn er de seizoens workshops en workshops met opzich zelfstaande thema’s.

In de workshop ga je door middel van vrije dans, dus geen pasjes, onderzoeken hoe het thema bij jou leeft. Tussendoor zijn er reflectiemomenten over wat je tegenkomt en wat dit voor jou betekent. Een leuke en ontspannen manier om weer in contact te komen met je lijf, te ontdekken wat er in jouw binnenste speelt en hoe je hier gehoor aan wilt geven.

De seizoens workshops zijn altijd aan het begin van de seizoenswisseling en spelen in op het thema dat in dat seizoen centraal staat. Ze zijn als reeks te volgen maar ook los. Het leuke is dat je ze elk jaar weer kan dansen met dat wat er op dat moment centraal staat.

Winter – Stilte

Lente – Ontluiken

Zomer – Vreugde

Herfst – Loslaten

Voor de opzichzelf staande workshops bedenk ik elke keer weer nieuwe thema’s en laat me daarbij inspireren door wat ik tegenkom of wat mijn interesse op dat moment heeft.

 

Workshop Ontluiken

Woensdag 27 maart 2019

Duur: 3 uur
Prijs:  : € 37,50
Tijd: 9:00 uur tot 12.00 uur (inloop vanaf 8.45 uur)
Locatie: Flow Plaza, Zaanenestraat 18 Haarlem

Tijdens deze workshop ga je het thema ontluiken ontdekken.

Welk potentieel in jou mag deze lente gezien worden, wil stralen en aandacht hebben. Wat wilt zich ontluiken?

Ontluiken is een natuurlijk proces. In de winter keren we naar binnen om onszelf te voeden en rustig te wachten op de eerste zonnestralen. Zodra de zon begint te schijnen, ontwaken we en komen we meer en meer tot bloei.

Ook voor jou is het nu tijd om te ontwaken en dat wat zich van de winter heeft gevoed ten volste naar buiten te brengen.

 

Workshop op maat

Duur: 3 uur
Prijs:  Op aanvraag
Aantal personen: minimiaal 3 en maximaal 8 personen

Locatie: In overleg

Wil je met een groepje vriendinnen, buurvrouwen, moeders en zussen aan de slag met een onderwerp dat jullie interesse heeft. Vraag dan een workshop op maat aan. Ik zet dan een persoonlijke workshop voor jullie in elkaar.


Beweeg je verder Danscoaching

Mariëlle Peerenboom
Haarlem

info@beweegjeverder.com
06 20767380

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden