Team Coaching

Ik geef verschillende workshops aan teams van 3 uur.

Aantal personen 8-15

Kosten: € 499,- excl. btw

Locatie, tijd & data in overleg

Thema’s kunnen zijn:

  • Grenzen erkennen
  • De professional in balans
  • Kleine bewegingen, groots gebaar
  • Leiden en volgen
  • Werken vanuit verbinding

Samen kijken we waar de behoefte ligt en wat er in de workshops aan bod komt.

Grenzen erkennen

Een mooie workshop om kennis te maken met danscoaching, maar wel ook meteen gericht op de praktijk en praktische tools voor de werkvloer. We zijn vaak gehaast en met honderd dingen te gelijk bezig. We vergeten daarom te voelen waar onze eigen grenzen liggen en wat er gebeurt met onze eigen ruimte in contact met de ander. Door letterlijk je eigen ruimte af te bakenen en deze en die van de ander doormiddel van dans te gaan onderzoeken zul je tot inzichten komen die je eerder niet had.

De professional in balans

In deze workshop ga je op onderzoek uit naar wanneer je in balans bent en wanneer je uit balans bent. Wat je nodig hebt om weer in balans te komen en te blijven.

Kleine beweging groots gebaar

Een training voor personeel in de gezondheidszorg om hen te laten ervaren wat kleine bewegingen met je doen als je nog maar weinig beweging mag ervaren.

Leiden en volgen

Een training die de hiërarchie en verstandhoudingen in het team bloot legt. Wie leidt er en wie volgt er. En hoe is het als dit eens wordt omgedraaid. Heb je het idee dat er in het team geen sturing is of dat er juist te veel sturing van een kant komt? Ervaar dan eens hoe het is om geleid te worden en hoe het is om te volgen en welke effecten dit op jou, maar ook op jullie groepsdynamiek heeft.

Werken vanuit verbinding

Echt een workshop voor teams die al wat vaker buiten hun comfortzone hebben durven gaan, maar nu nog meer de verdieping op willen zoeken. We willen klanten aan ons binden en hen met een tevreden gevoel naar buiten laten gaan. Maar dit kan alleen als we echt met hen in verbinding zijn geweest, als zij hebben mogen ervaren dat jij echt alle aandacht voor hen had. Echter kun je alleen verbinden met de ander als je ook echt in verbinding staat met jezelf. In deze training leer je hoe het is om in verbinding te zijn, maar ook wat het doet als je uit verbinding bent. En wat jou helpt om deze verbinding aan te gaan en vast te houden.


Beweeg je verder Danscoaching

Mariëlle Peerenboom
Haarlem

info@beweegjeverder.com
06 20767380

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden